(Nog) Beter Lenen

Op het gebied van lenen zijn er diverse aflossingsvormen. En van de meest gevraagde vormen is een doorlopend krediet. Een aantal voordelen: volledige vrijheid in aflossing en opname. Daarnaast betaalt u alleen over het opgenomen saldo rente. De (variabele) rente is afhankelijk van een aantal factoren zoals inkomen en hoogte van het te lenen bedrag.

Als onafhankelijk intermediair blijven wij in deze concurrerende markt continu zoeken naar de optimale vorm. Doordat wij bij diverse grote kredietaanbieders op de markt arrangementen hebben kunnen bedingen, kunt daar uw voordeel uit halen.

Een doorlopend krediet is verkrijgbaar in vele vormen en bij vele aanbieders. De kunst van het luisteren is er een die maar weinig aanbieders beheersen. Terwijl dit toch het meest belangrijke element is! Doordat wij eerst goed luisteren naar uw wensen, kunnen wij hier een optimaal kredietadvies omheen bouwen.

  Naar Beter Lenen


ADVIES
De verschillen tussen de vele aanbieders op dit gebied zijn groot. Zowel in de rente als in de maximale kredietverstrekking. Vaak is 'snel geld' dan ook duur geld. Wij doelen hierbij op een Credit Card, een verzendhuiskrediet, een winkelpas, of een autofinanciering. De rentepercentages op deze kredieten kunnen oplopen tot het viervoudige van wat wij u aan zouden kunnen bieden. Te snel beslissen blijkt later weer onvoordelig uit te pakken doordat het krediet niet blijkt te zijn afgestemd op w wensen, maar op de wensen van de aanbieder!

WAT DOEN WIJ
Wij zien het als onze verantwoordelijkheid voor u de meest ideale leenvorm te zoeken met een duidelijke toelichting op de offertes en voorwaarden. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk.

BESPAREN?
Overigens is het aan te bevelen om door ons vrijblijvend te laten voorrekenen of het oversluiten van (een) lopende lening(en) voor u voordelig is. Wat begint met een paar euro's minder per maand kan door de jaren heen oplopen tot een besparing van vele honderden euro's.

Zeker de moeite waard dus om eens te klikken op het aanvraagveld. Na het invullen ontvangt u van ons de gerichte informatie.Disclaimer   Dienstenwijzer PlsPnt BV

Meer informatie?
Klik hier als u meer wilt weten over Pluspunt hypotheken.

Abonneer u op
onze nieuwsbrief
Mail a friend
Maak iemand attent op deze pagina:
Print deze pagina
Afdrukbare versie: